Als Being Authentic Coach maak ik soms ook gebruik van mijn vaardigheden als Matrixcoach (Hoofd Opruimen en Angsten oplossen). Als Matrixcoach ga je het gesprek aan met iemand met een specifieke klacht of een vol hoofd. Als in kaart gebracht is wat de klacht of het issue is, kijk ik meestal wat je wilt behouden en wat je niet meer dient. Angsten dienen een mens over het algemeen niet en van daaruit  gaan we samen de oorzaak van de angst onder ogen zien en deze omvormen. Dit kan in overleg met de cliënt(e) in combinatie met een Being Authentic traject.  In die zin is er veel mogelijk. Vaak komt er na een gesprek al veel helderheid door het feit dat er onbevooroordeeld geluisterd wordt naar het probleem.

Soms is er vanuit de cliënt zelf al een oordeel over de klacht op zich. Schaamt de cliënt zich voor zijn eigen probleem . Tijdens zo’n coaching gesprek, die een combinatie kan zijn van Matrix/Hooggevoeligheidscoaching (Ik ben ook gecertificeerd HSP-coach en tevens zelf HSP); komen vaak al de inzichten vanuit de cliënt zelf. “Je ei kwijt kunnen” in deze hectische maatschappij is vaak al een ongelofelijke opluchting. Als iemand al onbevooroordeeld naar je kan luisteren en je voelt je gehoord in je probleem,  lost dat vaak al een deel van het probleem op.

Aan de hand van je intakeformulier maken we dan een afspraak en bespreken we het bij jouw behorende traject. Als er behoefte is om eerst een aantal gesprekken aan te gaan, dan is dat ook mogelijk.  Als na een aantal gesprekken blijkt dat bepaalde trauma’s zich toch teveel in je lijf vast zijn gaan zetten is het goed om alsnog daarna een Being Authentic traject in te gaan. Na het lezen van je intakeformulier neem ik telefonisch contact met je op en bespreken we de verschillende mogelijkheden en wensen.

© Copyright - Knol Coaching