Ervaring being authentic;

De Being authentic methode heeft mij dichter bij mijn gevoel gebracht. Met name de verbinding tussen mijn hart en het onderbuik gevoel is door de behandeling van Ellie krachtiger geworden. De rust en vertrouwen die Ellie uitstraalt zorgt ervoor dat je vrij snel tot de essentie komt. Het heeft ervoor gezorgd dat er meer rust in mijn hoofd is gekomen en dat ik sterker in mijn schoenen ben gaan staan. Ik raad het iedereen aan. Zeker in deze turbulente tijden is het goed dat je met een methodiek als “beïng authentic” in je kracht blijft staan.

Lieve Ellie,

Heel erg bedankt, voor alles wat je samen met mij hebt doorleeft. Het was voor mij een heel moeilijk proces, maar door jouw steun en begeleiding ben ik er doorheen gekomen en voel ik weer dat ik leef, dat ik mag bestaan en mezelf mag zijn, altijd. Ik kan weer door zonder al die ballast die mij (onbewust) in de weg zat.

Gaandeweg begon ik steeds sterker te merken, dat de woorden die in mij opkwamen tijdens een behandeling, ook echt klopten, in het begin dacht ik soms, dat ik het verzon, omdat ik erg na moest denken over het antwoord op de vragen die je stelde. Dan vroeg je bv. wat voor kleur heeft dit gevoel, of waar voel je die blokkade in je lijf, dan wist ik dat niet te zeggen, maar op het moment dat je dat denken loslaat, komt het antwoord vanzelf maar het duurde even voordat ik daarop durfde te vertrouwen.

Als ik nu de verslagen teruglees, zie ik het proces dat ik heb doorlopen en zijn het herinneringen, die ik  afsluit, ik kan nu naar de toekomst kijken, vol vertrouwen en liefde, dat het goed is, dat alles op zijn eigen tijd komt.

Liefs Tineke

Bij Ellie een behandeling ingepland, eenmaal op de behandeltafel kon ik mij echt helemaal ontspannen. Ik voelde mij zo op mijn gemak, door de rust die zij op mij overbracht. De behandeling heeft mij inzichten gegeven, ben bij mijn pijnpunten gekomen die diep verstopt zaten. Zo mooi ik mag kwetsbaar zijn en trots op wie ik ben

Liefs Anita

© Copyright - Knol Coaching