Opleiding voor Bewustwordingsmassage

Ik merkte tijdens massages dat door het opzoeken van bepaalde pijnpunten in het boek : Accupunctuur-atlas van de gevoelens (Auteur; Huub Verlinden) de achterliggende emoties eigenlijk altijd klopten. Uit het boek : Het lichaam spreekt de taal van de innerlijke mens. “Om het lichaam te begrijpen, is het nodig de mens (of jezelf dus) te begrijpen”. De voortdurende veranderingen in de energietoestand van energiebanen en drukpunten wordt volledig bepaald door de gevoelsbewegingen van de innerlijke mens.  Het accupunctuursysteem is daarom heel geschikt om de taal van de innerlijke mens te verwoorden.” Dit heeft me in mijn massagepraktijk al heel veel bijzondere momenten opgeleverd.

Tevens gebruik ik regelmatig het grote boek van Christiane Beerlandt; de sleutel tot zelfbevrijding (Achter iedere ziekte verschuilt zich een emotionele blokkade/pijn). Door zelf na een heftige periode mijn massagepraktijk te hebben moeten loslaten, kwam daar vorig jaar als prachtige aansluiting op wat ik al deed, (maar niet meer kon), de school of Authentic Being op mijn pad. Uiteraard precies op het juiste moment. Dingen vallen je toe, daar ben ik inmiddels van overtuigd. Ik móest deze opleiding gaan doen; dat voelde ik heel duidelijk van binnen.

© Copyright - Knol Coaching