Proefbehandeling

Lieve  jij !!!!

Ook zo moe van al die gedachtes, dat malen de hele dag door. Zou je ook zo graag uit je hoofd naar je hart komen en voelen wat ik bedoel. Klaar met uitstelgedrag, jarenlange pijnen, patronen die je allang niet meer dienen. Genoeg van altijd maar anderen te pleasen. Gewoon jezelf kunnen zijn, vrij van verwachtingspatronen en volledig kunnen ontspannen in het moment. De Being Authentic methode is een fantastische manier om vanuit de ontspanning naar pijnpunten en oude patronen toe te gaan om die weer te kunnen laten stromen, zodat deze opgelost kunnen en gaan worden. Klinkt simpel en dat is het ook.

Toch nog niet helemaal duidelijk ? Stuur me een mail met je tel.nr en vragen, zodat ik je kan bellen om één en ander uit te leggen. Als je het een keer wilt ervaren kun je een proefsessie bij me komen doen. Hierbij breng ik je in de ontspanning  liggend op een behandeltafel (gemakkelijke kleding aan) en kan ik samen met jou kijken naar een door jou ingebracht issue (dit kan zijn: angsten/pijnen/negatieve emoties/verdriet etc.).

Tijdens een proefbehandeling kun je ervaren of de behandelmethode bij je past. Als dit goed voor je voelt kun je bij mij een traject aangaan. De proefbehandeling  kost slechts  25 euro. Een kleine bijdrage als investering in jezelf.

Ik wens het je van harte toe.

Hartelijke groet
Ellie

Voor wie?

Voor wie is deze Being Authentic behandeling geschikt?

Recensies

Lees hier de ervaringen van voorgaande klanten

Prijzen

Bekijk hier de prijzen van de mogelijke behandelingen

Intakeformulier School of Authentic Being

Ik vindt het belangrijk om me goed voor te bereiden om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van onze tijd samen. Om die redenen heb ik dit intake formulier opgesteld en wil je vriendelijk verzoeken deze vragen zo uitgebreid, concreet en eerlijk mogelijk te beantwoorden. Het invullen is vanzelfsprekend vrijblijvend.

Neem nu contact op

© Copyright - Knol Coaching